Népszerű volt a Mechwart standja a Hello szakma! - Út a jövőbe rendezvényen

A Debreceni Szakképzési Centrum idén először rendezte meg a Hello szakma! - Út a jövőbe pályaválasztási kiállítást és szakmai konferenciát. A kétnapos rendezvényen iskolánk is részt vett, mi a Nagyerdei Stadion II. emeleti VIP folyosóján vártuk az iskolánk iránt érdeklődőket.

Sok mindennel készültünk, hiszen standunknál meg lehetett ismerkedni a 3D tervezéssel és nyomtatással, valamint ki lehetett próbálni a korszerű hegesztőszimulátorunkat is. Akit a rendszergazdai munka érdekelt, megismerhette a különböző hálózati eszközöket, forgalomirányítókat, kapcsolókat, SOHO routereket és bárki egyedi kulcstartót készíthetett hálózati kábelből és csatlakozóból. Akit a programozás érdekelt, szintén megtalálhatta számításait a standunknál: LEGO robotjaink és az azokat programozó mechwartos srácok bemutatták a programozás alapjainak csínját-bínját. Természetesen a mai kor slágerszakmájának számító mechatronikáról is informálódhattak a fiatalok, hiszen pneumatikus és elektropneumatikus eszközökön, MPS gyártórendszeren keresztül nyújtottunk számukra betekintést ebbe az igen keresett szakmába.

Aki lemaradt a Hello szakma! - Út a jövőbe rendezvényről, ne csüggedjen!
Szeretettel várunk mindenkit november 22-én és 23-án 8 órakor kezdődő nyílt napjainkon, a szülőket pedig november 24-én invitáljuk egy tájékoztatóra.

2021 10 11-12 Hello szakma! - Út a jövőbe

A Hello szakma! - Út a jövőbe rendezvényen készült összes fotó IDE kattintva érhető el.
A fotókat Péter Miklós tanár úr készítette.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot