Mi a pálya?

Idén is részt vettünk a műszaki pályaválasztó fesztiválon.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület idén szeptember 29-én rendezte meg a Mi a pálya? műszaki pályaválasztó fesztivált a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjában. Az eseményen a Debreceni SZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum is bemutatkozott.

A standunknál az érdeklődő általános iskolás diákok megismerkedhettek a 3D nyomtatással, az MPS gyártórendszerrel, kipróbálhatták a hegesztő szimulátorunkat és sok mindent megtudhattak a PLC technika-pneumatika kapcsolatáról. Az eseményre magunkkal vittük LEGO robotjainkat is: az önvezető autót, a tablettel vezérelhető LEGO robot autót és a Rubik-kocka kirakó robotot is. A tanulók nem távoztak tőlünk üres kézzel, hiszen egyedi 3D-nyomtatóval készült ajándékokat kaptak.

Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát!

2021 09 29 Mi a pálya?

A Mi a pálya? rendezvényen készült összes fotó IDE kattintva érhető el.
A fotókat Péter Miklós tanár úr készítette.

Ha lemaradtál a Mi a pálya? rendezvényről vagy ott voltál, de ismét szeretnél velünk találkozni, várunk szeretettel a Debreceni Szakképzési Centrum Hello szakma! - Út a jövőbe pályaválasztási kiállításán és konferenciáján október 11-én és 12-én a Nagyerdei Stadionban. A rendezvényről minden részletet megtalálsz ide kattintva.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot