Technikusavató kicsit másképpen

Iskolánkban hagyomány, hogy minden évben egy szép ünnepségen köszöntjük az oklevelet szerzett technikusokat és informatikusokat.

Habár a járványhelyzet miatt ebben az évben csak a diákok vehettek részt az ünnepségen, a szülők és hozzátartozók is részesei lehettek ennek a fontos pillanatnak, hiszen élőben követhették Facebook-oldalunkon az eseményeket. 

A technikusavatóról Péter Miklós tanár úrnak köszönhetően fotók is készültek, melyeket az alábbiakban tudnak megtekinteni:

Technikusavató - Gépgyártástechnológiai technikusok (nappali rendszerű oktatás) 06.18.

A nappali rendszerű oktatásban részt vevő gépgyártástechnológiai technikusok köszöntésén készült összes fotó IDE kattintva érhető el.

Technikusavató - Informatikai rendszerüzemeltetők (nappali rendszerű oktatás) 06.18.

A nappali rendszerű oktatásban részt vevő informatikai rendszerüzemeltetők köszöntésén készült összes fotó IDE kattintva érhető el.

Technikusavató - Gépgyártástechnológiai technikusok, informatikai rendszerüzemeltetők, gépi és CNC forgácsolók (felnőttoktatás) 06.18.

A felnőttoktatásban részt vevő gépgyártástechnológiai technikusok, informatikai rendszerüzemeltetők, gépi és CNC forgácsolók köszöntésén készült összes fotó IDE kattintva érhető el.

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×

Ha gépészetha informatika, a Mechwart a jó választás!

mindenkorosztaly

Kattintson a képre a részletekért!