Villáminterjú „estis” diákjainkkal IV.

barthanikolettBartha Nikolett egy debreceni gimnáziumban érettségizett, majd pénzügyi-számviteli ügyintéző szakmát szerzett. Úgy érezte, mégsem ez az irány lesz számára a legideálisabb, ezért gondolta, kipróbálja magát az informatika ágazatban és jelentkezett iskolánk felnőtteknek szóló képzésére.

Miért esett a választásod a Mechwartra?
Sok jót hallottam az iskoláról, sok ismerősöm is járt ide, köztük a tesóm és az egyik barátnőm. Ahogy láttam, ők nagyon szerették, megfelelő tudást szereztek itt és szakmában dolgoznak azóta is.

Eddig hogy érzed magad az iskolában?
Nagyon jól. A közeg nagyon jó, nagyon tetszik. A tanárok is jók, közvetlenek és rugalmasak.

Mit tanultok az órákon?
A programozás és a weblap-fejlesztés az, amit jobban tanulunk itt, az iskolában, az elméleti részt pedig inkább otthon, ott jobban bele kell merülni a dolgokba.

Miért tudnád ajánlani mondjuk egy gyes-en lévő anyukának, hogy jelentkezzen esti képzésünkre?
Mindenképpen azért, mert rugalmas az időbeosztás. Az szerintem mindenképpen jó, hogy nem minden nap kell bejárni és hogy fél 4-től este 8-ig van a tanítás. Sokat lehet otthon lenni vagy természetesen dolgozni is mellette.

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?
Ha elvégzem a képzést, szeretnék jelentkezni az IT Services Hungary-hez. Ott szeretnék az alapoktól szépen lassan feljebb lépni.

 

Szívesen tanulnál te is egy új szakmát munka vagy egyetem mellett? Jelentkezz februárban induló képzéseinkre február 5-ig! Kattints ide a részletekért!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot