Villáminterjú „estis” diákjainkkal III.

baloghefraimBalogh Efraim a hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumban érettségizett, majd egy barátjával közösen jelentkezett esti képzésünkre. Kíváncsiak voltunk rá, hogy újdonsült diákunk hogy érzi magát iskolánkban és mit gondol a felnőttek szakmai oktatásáról.

Miért döntöttél úgy, hogy a Mechwart Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus képzésére jelentkezel?

Eredetileg tanári pályára készültem, de aztán megváltozott a véleményem és az informatika felé orientálódtam. Minden érdekel az informatikán belül, a programozás is többek között, de a weblap-készítés az, ami szeretném, hogy a fő profilom legyen majd a jövőben.

Eddig hogy érzed magad itt, a Mechwartban?

Jól érzem magam az új arcok miatt is, meg a mostani páromat is itt ismertem meg, csoporttársak vagyunk. Egyébként az egyik legjobb barátom javasolta, hogy jöjjünk együtt tanulni ide, a Mechwartba. Az órákon jól érzem magam, mert úgy gondolom, hogy az oktatás színvonala megfelelő számomra, úgyhogy nincs okom panaszkodni.

Miért tudnád felnőtteknek ajánlani, hogy a Mechwartba jöjjenek tanulni?

Alapvetően az esti képzést azért tudnám ajánlani, mert mellette van idő dolgozni. Úgy mondom ezt, hogy én is dolgozom. Sok energiát igényel a kettő együtt, de az igazat megvallva, szerintem megéri, mert színvonalas oktatás van itt, a Mechwartban. Az iskolát ajánlom mindenkinek, akit érdekel az informatika, mert úgy gondolom, hogy itt a tanárok mindegyike tesz azért, hogy megfelelő tudást adjanak át azok számára, akik szeretnének fejlődni.

 

Szívesen tanulnál te is egy új szakmát munka vagy egyetem mellett? Jelentkezz februárban induló képzéseinkre február 5-ig! Kattints ide a részletekért!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot