Jó ügyért fut a tömeg Debrecenben

Nem csak látványos, de fontos tavaszi program a Méltóság Futófesztivál Debrecenben: a közös mozgás, melyhez Debrecen és Hajdú-Bihar megye oktatási, kulturális intézményei és cégei csatlakoznak, légyeges üzenetet közvetít: nincs nagyszerűbb érték az embernél, aki tudja, a létezés része az elmúlás. Hogy az élet alkonya ne feketeségbe torkolló, magányos megfakulás legyen, hanem még fénylő színekkel és melegséggel kikövezett út, az mindannyiunk felelőssége, érdeke és megszentelt kötelessége.

A résztvevők a Debreceni Nagyerdei Stadion körül futnak egy kört a program szimbólumát kifejező sárga pólóban. Gyülekező: a Nagyerdei Stadion Északi kapujánál 14 órakor. Rajt: 14.30. Táv: kb. 1 800 méter.

Megváltozik a közlekedési rend Debrecenben a Méltóság Futófesztivál ideje alatt (április 19., 14.30-tól 15.30-ig). A futás a Nagyerdei stadion – Nagyerdei körút – Pallagi út – Ady Endre út – Nagyerdei körút – Nagyerdei stadion útvonalon zajlik, amely érinti a 22-es és 24-es autóbuszok közlekedését.

A Futófesztivál ideje alatt az autóbuszok a következő terelőútvonalakon közlekednek:

22-es autóbuszok:

A Klinikák megállóhely után megnyitott ideiglenes szervizúton visszafordul, majd Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu

24-es autóbuszok:

Köztemető, főkapu megállóhely után Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Klinikák

A járatok útvonalából megállóhely nem marad ki, ezért az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken nem állnak meg.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot