Pályaorientációs nap a téglási II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában

2019. október 25-én a Debreceni SZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma bemutatkozott a téglási II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola pályaorientációs napján. Az érdeklődők megcsodálhatták a Mechwart robotjait illetve bepillantást nyerhettek a 3D nyomtatás világába is.

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola  6-8. osztályos tanulói megismerkedhettek az iskolánk által nyújtott képzésekkel, a színes diákélettel, a két tanítási nyelvű és nyelvi előkészítő osztályainkkal, valamint előre mutatóan a gépgyártástechnológiai, mechatronikai és informatikai rendszer-és alkalmazás-üzemeltető technikus képzéseinkkel illetve a duális képzéseink által nyújtott lehetőségekkel. Az érdeklődő diákok élőben megcsodálhatták az iskolánk lego robotjait illetve bepillantást nyerhettek a 3D nyomtatás rejtelmeibe.

 A téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pályaorientációs rendezvényéről készült képeket a Galériában, valamint iskolánk facebook és instagram oldalán lehet megtekinteni.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot