Csupán pár kattintásra vagy egy szakmától!

Csupán pár kattintásra vagy egy szakmától! Jelentkezz a képzéseinkre!

Elérhető szakmáink: 

 • Informatikai rendszerüzemeltető: Az informatikai rendszerüzemeltető feladata számítógépek és számítógép rendszerek
  üzembe helyezése, karbantartása, valamint az egyes munkaállomások operációs rendszerének és az
  internetes szolgáltatásoknak a telepítése és üzemeltetése. Az informatikai biztonsági eszközök,
  tűzfalak és vírusvédelmi szoftverek telepítése és konfigurálása. Adatbázisokat kezel és programozási alapfeladatokat is ellát.
  A 2 éves képzés feltétele az érettségi megléte. 
 • Gépgyártástechnológiai technikus: A gépgyártástechnológiai technikus feladata önállóan vagy mérnöki irányítás mellett gépek, géprendszerek, mechanikus berendezések tervezésére, gyártására, működtetésére, karbantartására. A gépek, géprendszerek az ipar különböző területein szükségesek, így az ehhez értő szakemberekre is nagy szükség van. A technikus ezeket a berendezéseket kiválasztja, hitelesíti és folyamatosan ellenőrzi. Részt vesz a gyártási folyamatok tervezésében. A 2 éves képzés feltétele az érettségi megléte. 
 • CNC gépkezelő: A CNC-forgácsoló feladata acélból, öntvényből, színes fémből és nemesfém anyagokból különféle összetett geometriai kialakítású alkatrészek elkészítése. Többnyire gépiparban gyártott termékek részegységeinek CNC-megmunkáló gépeken történő elkészítése, műszaki rajz alapján. A képzés feltétele a gépgyártástechnológiai technikus, gépi forgácsoló vagy fémforgácsoló szakképesítés megléte. 

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 6.

www.dszcmechwart.hu

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot